Oké, dus je bent moe van de dagelijkse 9-17 sleur of misschien kun je niet eens een 9-17 baan vinden, dus heb je besloten om je eigen business te beginnen op het internet. Klinkt goed, maar een business starten op internet zonder ervaring of vaardigheden kan overweldigend lijken, maar het is echt goed te doen. Het is echt uitvoerbaar. Sterker nog, de meeste guru’s die vandaag de dag bakken met geld verdienen via internet hadden geen enkele technische ervaring toen ze startten.

Hoewel het starten van je eigen internet business een beetje ontmoedigend kan klinken zijn er een groot aantal bronnen en betaalde cursussen op internet te vinden die het opstartproces echt flink kunnen versnellen. (Cursus geld verdienen op internet)
De technische vaardigheden zijn nu niet zo belangrijk meer als ze aan het begin van het internet tijdperk waren dus ontspan je en heb plezier gedurende het leerproces.

Laten we kijken naar een methode om online geld te verdienen dat niet veel kennis of vaardigheden vereist. Deze methode wordt affiliate marketing genoemd.

Misschien heb je weleens wat over affiliate marketing gehoord of misschien ook niet en als je er iets over hebt gehoord, begrijp je het misschien nog niet helemaal. Affiliate marketing is een heel simpel businessmodel waar weinig ervaring, kennis of tijd voor nodig is. Dit type marketing wordt gebruikt door de meest succesvolle internet marketeers en kan uitermate lucratief zijn. Het bestaat in principe uit een affiliate (jij dus) die partner wordt van een andere marketeer of bedrijf waarvoor je spullen verkoopt en een percentage van de opbrengst krijgt.

Normaal gesproken zul je 50%-75% winst van de verkoopprijs ontvangen. Dat betekent als een product voor €50 wordt verkocht, je €25-€37,50 ontvangt voor de verkoop. Het leuke aan dit systeem is je hoeft het product niet zelf te maken, je hoeft niets af te leveren, omdat de meeste items downloadbare producten zijn en je hoeft geen klantenservice te verlenen (vragen te beantwoorden van klanten en e-mails te beantwoorden hoeft niet).

Het enige wat je moet doen is bezoekers doorverwijzen naar de verkooppagina van het product en bij een sale zal het systeem dit automatisch registreren, de betaling incasseren en u uitbetalen. De manier waarop het werkt is, je ontvangt een persoonlijke link, doorgaans een “hop link of affiliate link” genaamd, dat de aankoop van de klant traceert met “een cookie” en het systeem zal de commissie automatisch op uw affiliate rekening bijschrijven. Normaal word je onmiddellijk uitbetaald, eens per maand of elke twee weken.

Eén van de grootste affiliate marketing bedrijven wereldwijd is ClickBank. Een andere is Pay Dot Com en er zijn vele anderen. Ik zou voorstellen om met ClickBank te starten om het systeem te leren en inzicht te krijgen in het affiliate marketingmodel. Het is makkelijk om hun systeem onder de knie te krijgen en ze betalen op tijd uit. Ze hebben duizenden digitale, downloadbare producten die affiliates kunnen promoten, keurig gegroepeerd in de bijbehorende categorie, dus het is makkelijk om een product te vinden dat je kan verkopen.

Een affiliate worden bij Clickbank is gratis en het kost je weinig tijd om een acocunt op te zetten. Ongeacht het bedrijf waar u zich aanmeldt als een affiliate is de eerste stap een kijkje nemen op hun website en op zoek te gaan naar tutorials of training video’s. Omdat het affiliate bedrijf er baat bij heeft als jij zoveel mogelijk sales gaat maken, hebben ze normaliter uitgebreide en makkelijk-te-volgen trainingen om je te helpen starten. Onthoud, hoe meer geld je verdient, hoe meer geld zij verdienen, dus gebruik al hun informatie en hulpmiddelen om jezelf te helpen vooruit te komen. Hoe geld verdienen met het promoten van producten bij Clickbank?.

Kijk vervolgens in hun catalogus met producten om te kijken waar jij interesse in hebt. Als je ervaring hebt met bepaalde zaken die in een van hun categorieën vallen, dan zou dat een goede plek kunnen zijn om te starten. (Hoe meer kennis van zaken je hebt, des te beter je over een bepaald onderwerp kan vertellen). Als je van koken houdt, denk dan na over het promoten van kookboeken. Als je van golf houdt, start dan met golf. Als je een bepaalde interesse hebt, ervaring of kennis in een gebied dan zal het makkelijker voor je zijn om een product te promoten en te verkopen.

Er zijn grote cursussen ontwikkeld die stap-voor-stap laten zien hoe affiliate marketing werkt. Hier kun je een hoop van leren. Kennis en training zijn belangrijk bij het succesvol runnen van een online business en affiliate marketing is een goede manier om te leren starten.

Start je online affiliate marketing business nu.
Een online affiliate training die mij goed op weg heeft geholpen is de Working From Home cursus van Ewen Chia. Download het gratis e-book via de link hieronder.

Download het gratis e-book “Secrets To Working From Home And Making Money On The Internet” nu, nu het nog kan! Klik hier om toegang te krijgen tot dit 26-pagina’s tellende e-book.

Als je vragen hebt over Clickbank, affiliate marketing of heb je een andere vraag, laat hieronder dan een reactie achter.