Lees jij nog altijd ‘betaalde e-mails’ voor een paar
eurocentjes per maand???

 

 

 

Heb je al eens uitgerekend hoe lang het duurt alvorens je je eerste check kan innen? Laten we eerlijk zijn, de meeste ‘get paid to read emails’- sites stellen hoge normen voordat je je geld kan innen. Je mag wel heel veel emails lezen voordat je dit bedrag bij elkaar hebt. En dan komt er nog eens bij dat de site’s die hun minimumbedrag niet zo hoog zetten meestal heel weinig betalen per email zodat je toch nog een hele tijd bezig bent.

Hoe kan je echt gaan verdienen met de ‘get paid to read emails’- programma’s en dan bedoel ik niet een paar centjes per maand maar een paar euro’s per dag!! Lees verder en binnen een paar minuten weet ook jij hoe je je verdiensten met deze ‘betaalde emails’ kan verhogen zodat je uiteindelijk elke maand een check kan ontvangen van al de programma’s waar je ingeschreven bent. Stel je eens voor dat je elke maand 10 checks kan innen, allemaal boven de 20 euro, sommigen zelfs boven de 50 euro! En dat allemaal met een paar emails te lezen per maand. Je kan zelfs 15 checks per maand innen! Het hang allemaal af van de tijd die je wil investeren in het opzetten van je eigen emailbedrijfje 

Geld Geld Geld Geld Geld Geld Geld Geld Geld Geld Geld Geld Geld Geld Geld Geld


Als je beslist om de komende drie dagen een uurtje uit te trekken voor het opzetten van je emailbedrijfje kan je volgende maand al 2 tot 3 checks aanvragen. Máár als je beslist om ook de weken die volgen een halfuurtje per dag van je tijd te investeren dan ben je al snel aan 15 checks per maand!!! 

En nu volgt het beste stuk:

Het opzetten van je eigen emailbedrijfje is VOLLEDIG GRATIS en je wordt stap voor stap begeleid!

Toen ik een paar jaren geleden mij voor de eerste keer inschreef bij zo’n ‘get paid to read email’ programma was ik ongelooflijk enthousiast. Makkelijker geld verdienen kon toch niet!

 

Een jaar later had ik amper 5 euro verdiend.
Het werd me al snel duidelijk dat ik er op deze manier niet zou komen. Om de minimum payout te bereiken van 25 euro was ik dus ongeveer 5 jaar bezig. Ik besloot het dus op te geven. Maar toen begon ik na te denken over deze mogelijkheid van geld verdienen en na een paar dagen brainwaven kwam ik tot de conclusie dat er wel degelijk een manier bestaat om elke maand een extra inkomen te verwezenlijken door middel van die ‘get paid to read emails’-programma’s.

Het kon door het opzetten en vermenigvuldigen van een eigen online emailbedrijfje.


Ja inderdaad, een echt online bedrijfje! En als je het aanziet als een echt bedrijf en je er ook de nodige tijd en moeite insteekt, kan ook jij elke maand een paar extra checks innen! En het fijnste van al is dat je kan beginnen met helemaal niets!

Dus géén opstart- of investeringskosten alleen maar een uurtje van je kostbare tijd gedurende de komende drie dagen! 

 


Iedereen die er een beetje tijd en moeite wil insteken, kan zijn eigen bedrijfje starten! Van student tot huisvrouw tot gepensioneerde, het maakt niet uit! Het enige wat je nodig hebt is tijd en een minimum aan computervaardigheden.